In de aanloop naar Olen-Jaarmarkt vindt de spiegeltent weer haar vaste stek terug op het gezellige dorpsplein van Olen-Centrum.

Van 6 tot 14 november biedt vzw Keizer Karel Olen je hier een gevarieerd programma aan van optredens, comedy en andere activiteiten aan.

Starten doen we op zaterdag 6 november met een stevig feestje in het gezelschap van Fenix. Tijdens Spiegelrock brengt deze ijzersterke Kempense rock- coverband een reeks steengoede covers.

Hou je van een gezellig samenzijn met vrienden en van samen een glas te drinken? Hou je ook nog eens van steengoede live muziek? Zak dan af op 9 november af naar het Keizer Karel Café en kom genieten van de muziek van 'La Fête Folie'.

Tijdens de Comedy Night op donderdag 11 november zullen achtereenvolgens Roosje Pertz, Johnny Trash en Michael Van Peel het podium betreden. Begin alvast je lachspieren te trainen want deze line up is er eentje om duimen en vingers bij af te likken.

Naast deze activiteiten organiseert vzw Keizer Karel Olen ook de seniorennamiddag, Country & Linedance, Fiesta Latina Indoor en het dansfeest tijdens Olen-Jaarmarkt.

Tickets voor betalende activiteiten kan je online bestellen via www.keizerkarelolen.be, aan het onthaal van het gemeentehuis, Vrije Tijd en bij de bibliotheek.

Het volledige programma van de activiteiten in de spiegeltent vind je op www.keizerkarelolen.be.